Therapeut

 

Mijn naam is Joeri van Groningen. Mijn medische carrière is in 1995 begonnen bij de Landmacht. Als één van de laatste dienstplichtigen werd ik ingedeeld als gewondenverzorger bij de geneeskundige dienst. Na mijn dienstplicht ben ik beroepsmilitair geworden. Van de Landmacht naar de Marine, waar ik jaren als doktersassistent op Marine Vliegbasis Valkenburg in Katwijk heb gewerkt. Bij beide krijgsmachtonderdelen kreeg ik de mogelijkheid om verder te studeren. In 2001 heb ik de opleiding tot Reflexologie specialist afgerond aan de SORAG academie. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in Homeopathie.

Na een aantal jaren uit het vak te zijn geweest en door mijn directe omgeving vaak aangesproken te worden om de draad weer op te pakken, heb ik woord bij daad gevoegd. Nu aangevuld met "sport" massage.

Ik blijf mijzelf continue bijscholen en ben aangesloten bij beroepsorganisatie "Stichting Gezondzorg". Zo houd ik mij aan de door de stichting opgestelde beroepscode. Lees hier meer over de  Beroepscode .